2022 Ruska regatta 3.9.2022

Ruska regatta järjestetään tänä vuonna 3.9.2022. Kokoontumispaikka on Merikari/Korkiakari (pidätetään ihan pieni kelivaraus tässä). Lähtö ja maali tulee olemaan samassa paikassa.

Startti suunniteltu olevan lauantaina 3.9 klo 12:00 Merikarilta. Kipparikokous sitä ennen (mikäli olet tulossa kilpailuun ilmoittaudu heti Timolle). Veneestä tarvitaan Nimi, Kippari ja LYS-luku.

Kiinnostuksesta voisi ilmoittaa Timo Lepälle (tleppa@gmail.com / 0400 924830), jotta voimme hieman arvioida osallistuja määrää.

Terveisin,

Timo & Olli

Veneilyilta telakalla

Tervetuloa telakalle torstaina 4.4. klo 18.00.

Arja Manelius toimii tilaisuuden vetäjänä. Hän on ollut monissa eri tehtävissä purjehduksen parissa.

On tarkoitus keskustella yleisesti veneilyyn liittyvistä kokemuksista ja antaa vinkkejä tulevaan kauteen. Mikäli sinulla on mielessä jotain aiheeseen liittyvää, tule kertomaan tai kuuntelemaan muiden tarinoita.

O-P.

Kesän tapahtumia

Tervehdys, tässä kesän suunnitelmia

Tämän kesän purjehdustapahtuma/kilpailu on 15-17. 6. Merikarilla. Toivotaan että tuulet suosivat, niin saadaan kunnon kilpailu aikaiseksi.

Illalla on perinteistä makkaran paistoa ja varmaan jotain muutakin kehitellään. Tervetuloa kaikki mukaan, varmaan löytyy kastipaikkoja mikäli omalla veneellä ei ole mahdollista kilpailla.

 

Viime kesän naisille suunnattu purjehduskoulutus yhteistyössä Naispurjehtijoiden kanssa sai hyvän ja innostuneen vastaanoton, joten nyt on tarkoitus uusia tilaisuus. Jatketaan siitä mihin viime kesänä jäätiin. Varmaan löytyy paljon asioita, mitä vielä pitää hallita.

Ajankohta on 17-19.8. Merivalkamassa. Toivotaan runsasta osanottoa mukavaan tilaisuuteen.

Tähän tilaisuuteen toivon pikaista ilmoittautumista.

olli-pekka.ketonen@pp.inet.fi

0400523175

O-P