Muistutus jätteiden lajittelusta telakalla

Jätekulut ovat yksi seuran suurimpia menoeriä. Pidetään huoli, että jätteet menevät oikeisiin astioihin.

Jos lajittelusta ei huolehdita, jäte menee sekajätteeksi ja maksut ovat sen mukaiset. Metalliroskiin on nyt laitettu sekajätettä, vaikka jäteprässi on metrin päässä. Kyseessä on seuran ohjeiden vastainen toiminta, joka voi johtaa seurasta erottamiseen. Jos epäonnistunut lajittelija tunnistetaan kameravalvonnassamme, aiheutuneet lisäkulut veloitetaan täysimääräisenä.

Jätteiden käsittelyohjeet löytyvät jäsenlehdestä.

Sammuttimien tarkastus telakalla viikolla 15

Tänäkin vuonna telakalle tulee viikolla 15 tarkastaja paikalle, mutta palveluntarjoaja vaihtuu edellisen lopettaessa toimintansa. Tarkastusmaksu muuttuu myös aiemmin tiedossa olleesta ja on tänä vuonna 5€ per sammutin. Tarkastusmaksu laitetaan kiinni sammuttimeen. Muistakaa nimikoida omanne tunnistettavasti!

Sammuttimet tulee toimittaa telakalle etukäteen, tarkastuksia aletaan tekemään heti maanantaina 10.4. ja kaikki on sammuttimet on tarkastettu sunnuntai iltaan mennessä.

Etukäteen kannattaa katsoa omasta sammuttimesta, että mittari näyttää painetta ja että valmistusvuodesta on alle 10 vuotta.

Sammutintarkastusta Telakalla 1.4.2020

Palosammutin Ps Oy tulee suorittamaan jälleen sammuttimien tarkastusta Meriseuran Telakalle Hirvensaloon torstaina 1.4.2020. Hinnaksi on sovittu Meriseuran jäsenille 2€ / sammutin.

Suojellaksemme jäsenistöämme ja tarkastavan yrityksen työntekijöitä,  emme järjestä joukkotapahtumaa vaan toimimme seuraavasti:
 
Sammuttimeen teipataan 2€ tarkastusmaksu + tunnistustiedot ja se jätetään verstasta vastapäätä olevaan hallipaikkaan. Paikka merkitään opasteella.
 
Pullot toimitetaan telakalle 31.3. mennessä.
Tarkastuspäivänä pulloja ei oteta enää vastaan.
Tarkastetut pullot voi noutaa 2.4 alkaen omaan tahtiin.
 
Auttakaamme myös mahdollisten karanteenilaisten pullot tarkastukseen.