Muistutus jätteiden lajittelusta telakalla

Jätekulut ovat yksi seuran suurimpia menoeriä. Pidetään huoli, että jätteet menevät oikeisiin astioihin.

Jos lajittelusta ei huolehdita, jäte menee sekajätteeksi ja maksut ovat sen mukaiset. Metalliroskiin on nyt laitettu sekajätettä, vaikka jäteprässi on metrin päässä. Kyseessä on seuran ohjeiden vastainen toiminta, joka voi johtaa seurasta erottamiseen. Jos epäonnistunut lajittelija tunnistetaan kameravalvonnassamme, aiheutuneet lisäkulut veloitetaan täysimääräisenä.

Jätteiden käsittelyohjeet löytyvät jäsenlehdestä.

Sammuttimien tarkastus telakalla viikolla 15

Tänäkin vuonna telakalle tulee viikolla 15 tarkastaja paikalle, mutta palveluntarjoaja vaihtuu edellisen lopettaessa toimintansa. Tarkastusmaksu muuttuu myös aiemmin tiedossa olleesta ja on tänä vuonna 5€ per sammutin. Tarkastusmaksu laitetaan kiinni sammuttimeen. Muistakaa nimikoida omanne tunnistettavasti!

Sammuttimet tulee toimittaa telakalle etukäteen, tarkastuksia aletaan tekemään heti maanantaina 10.4. ja kaikki on sammuttimet on tarkastettu sunnuntai iltaan mennessä.

Etukäteen kannattaa katsoa omasta sammuttimesta, että mittari näyttää painetta ja että valmistusvuodesta on alle 10 vuotta.

SPV:n aluetuomarikurssi Turussa 14.1.2023

SPV:n aluetuomarikurssi kurssi on maksuton, joten kannattaa hyödyntää koulutusmahdollisuus, mikäli tuomaroinnista on kiinnostunut. Hyödyllinen myös kilpapurjehtijoille 🙂


ALUETUOMARIKURSSI TURUSSA 14.1.2023

  • Turun Pursiseura järjestää SPV:n aluetuomarikurssin 14.1.2023 Turun Pursiseuralla.
  • Aikataulu: lauantaina 14.1 klo 9.30- noin 18.00
  • Paikka: TPS Purjehduskeskus Heikki Bang -sali
  • Osoite: Pursiseuranranta 30, Turku
  • Vetäjät: kv-tuomarit Arto Kiiski ja Juhani Soini
  • Kurssi on yksipäiväinen ja maksuton. Kurssilaisella tulee olla mukanaan sääntökirja, tarvittaessa niitä voi ostaa tapahtumapaikalta (kirjan hinta 30 e).
  • Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostivahvistus kyseisellä viikolla lisätietoineen.
  • Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Aluetuomarikurssi_3159

2022 Ruska regatta 3.9.2022

Ruska regatta järjestetään tänä vuonna 3.9.2022. Kokoontumispaikka on Merikari/Korkiakari (pidätetään ihan pieni kelivaraus tässä). Lähtö ja maali tulee olemaan samassa paikassa.

Startti suunniteltu olevan lauantaina 3.9 klo 12:00 Merikarilta. Kipparikokous sitä ennen (mikäli olet tulossa kilpailuun ilmoittaudu heti Timolle). Veneestä tarvitaan Nimi, Kippari ja LYS-luku.

Kiinnostuksesta voisi ilmoittaa Timo Lepälle (tleppa@gmail.com / 0400 924830), jotta voimme hieman arvioida osallistuja määrää.

Terveisin,

Timo & Olli