Purjehdusmestaruus ratkottiin 17.6.2023

Perinteinen purjehtiatapaaminen ja samalla seuran mestaruus ratkottiin viikonloppuna hyvin perinteisissä sääoloissa ☀️

Merikarilla! Aurinko möllötti pilvettömältä taivaalta ja tuuli loisti poissa olollaan. Purjehduskisa oli vähintäänkin tapahtumarikas vaikka vauhtia ei päätä huimannut. Ainakin pari venettä pääsi käymään kivillä, pari otti uusinta startin ja ikävä kyllä pari venettä myös jouduttiin hylkäämään kun reittiä ei kierretty oikein. Ja tuloksista näkee, että aika tasaista oli voittajan jälkeen. Ja kyllä kaikki lähti samaanaikaan vaikka voittajan ja viimeisen ero oli melkein tunti 😂

  1. Matti Sumiala S/Y Merilin
  2. Jussi Karlsson S/Y Nina 
  3. Elina Koivisto S/Y Namaste 
kuva Lasse Ristelä
kuva Lasse Ristelä

Iltaa vietettiin 80-luvun teemalla. Aivan loistavaa heittäytymistä ja sonnustautumisesta 80-luvun henkeen. Iso kiitos kaikille siitä! Ja jotta kasari tuntui aidolta niin ”baarista” löytyi sinistä enkeliä, ville vallatonta, ampiaista ja sivuluisua, tietysti 80-luvun musiikin tahtiin. Kasarivisassa vielä testattiin muistisopukoita ja hyvinhän ne näytti toimivan.Kiitos kaikille osallistujille!

Ps. Ruska Regatta purjehduskisa on 19.8 ja näillä näkymin kokoontuminen Merikarilla. Mikäli kiinnostusta osallistua, etkä ole aiemmin osallistunut, niin laita minulle viestiä ja lisään yhteystiedot whatsapp ryhmään.