MST Syyskokous pidetty

Hei

Seuran syyskokous on taas pidetty. Kiitos kokouksen sihteerin ja toimitsijoiden saimme pöytäkirjan ennätysajassa tutustuttavaksenne. Kokouksessa noudatettiin seuran hyväksymiä uusia sääntöjä. Ehkä merkittävin muutos vanhaan on se, että kaikki kokouksen valitsemat henkilöt ovat nyt myös hallituksen jäseniä. Muutosta on myös jaostojen, kuten katsastajat ja traktorikuskit, henkilöiden valinnassa, joka uusien sääntöjen mukaan tapahtuu hallituksen toimesta.  Uusien sääntöjen myötä myös johtokunta -nimitys jää pois ja päättävästä elimestä käytetään nimitystä hallitus.

Nykyinen hallitus jatkaa muutamin muutoksin myös ensi vuonna. Kiitän luottamuksesta.

Muutokset ovat seuraavat:

Juhani Lepän tilalla Granön saari-isäntänä aloittaa Kaarlo Halonen.  Taloudenhoitajaksi tulee Leila Heinisen työtä jatkamaan Arja-Riitta Vartiainen. Virkistysjaoksen vetäjä Arja Louhipuro vetäytyy myös tehtävästä jota jatkaa Satu Rantala. Nuorisojaoksen vetäjäksi valittiin Erkki Lahesmaa, Katrin Loukon työtä jatkamaan. Onnentoivotukset uusille viranhaltijoille.

Seuran puolesta esitän mitä lämpimimmät kiitokset kaikille tehtävissä lopettaville merkittävästä panoksesta meidän kaikkien hyväksi.

Kokouksessa sovittiin, että hallitus voi valita jokaiseen saareen toisenkin saari-isännän, jolla isäntänä toimiessaan on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin varsinaisella isännällä.

Riemukasta joulunalusaikaa kaikille

MST hallitus, psta. Tapsa

 

Syyskokousptk_2017